Prijavite se | Postanite član

Web SMS

Bulk SMS putem Vašeg Web preglednika

web sms

Web SMS pruža usluge slanja Bulk SMS-a. Korištenje jednostavnog interfejsa ovog servisa pruža Vam mogućnost povezivanja sa nacionalnom i internacionalnom GSM mrežom, slanja Bulk SMS-a kao i primanja detaljanog izvještaja u realnom vremenu. Takođe putem ovog servisa, korištenjem interaktivnog SMS servisiranja, u mogućnosti ste prikupiti SMS poruke poslane s mobilnih telefona.

Nakon što se besplatno učlanite na naš sistem u mogućnosti ste da putem interneta sa bilo kojeg računara pristupite slanju Bulk SMS poruka. Funkcionalni i praktični adresar omogućava Vam da unosite kontakate jedan po jedan kao i prenos datoteka putem Excel-a ili teksta (txt, csv). Unesene kontakte, zahvaljujući jakim sigurnosnim mjerama možete pohraniti i koristiti, ili ako želite u mogućnosti ste napraviti rezervnu kopiju na lokalnom računaru.

Zahvaljujući prilagodljivoj bazi podataka adresara pored postojećih polja sa podacima možete kreirati i vlastita polja koja ste u mogućnosti koristiti u svojim tekstualnim porukama.

10 razloga zašto koristiti Web SMS

Povezivanjem na Internet sa bilo kojeg računara bezbjedno šaljite Bulk SMS

Jedna od bogatih karakteristika Web SMS servisa jesu i automatizirane poruke. Ova opcija pruža mogućnost da se korisnicima u Vašem adresaru jednom godišnje upute automatizovane čestitke povodom rođendana, godišnjice braka i drugih prilika. Web SMS servis ima za cilj da obezbjedi globalnu uslugu te je stoga, pored standardnog SMS alfabeta, maguće poslati i SMS sa univerzalnim kodom. Primjera radi, sa našeg Web SMS servisa moguće je jednostavno slanje SMS-a koji zahtjeva univerzalni kod poput arapskih, kineskih ili ćiliričnih slova.

Za korištenje Web SMS usluga minimalno je potrebno: